Zuurstof voor het leven - Dings, Filip, ....- (Lille : Value Creation, 2017)
Een boek met een simpel model Een handleiding voor het leven Geen zoveelste handboek met honderd tips voor een beter leven. Wel: een concreet, toepasbaar en simpel model dat ontegensprekelijk leidt tot een gelukkiger bestaan.
Keywords: Levenskunst