Vuur en woede : in het Witte Huis van Trump - Wolff, Michael, 1953- (Amsterdam : Prometheus, 2018)
Nadat hij uitzonderlijk toegang verkreeg tot Trump's White House, vertelt Michael Wolff de geheimen van het meeste controversiële presidentschap van de twintigste en eenentwintigste eeuw. De eerste negen maanden van Donald Trumps term waren stormachtig, buitensporig - en fascinerend. Dankzij zijn toegang tot de West Wing vertelt bestseller auteur Michael Wolff het meeslepende verhaal van hoe Trump begon aan een ambtstermijn die even vluchtig en vurig is als de man zelf.