Leiestreek : in het spoor van de schilderachtige Leie (Gent : Toerisme Oost-Vlaanderen, 2016)
Belevingsgids : 98 pagina's - Deze Leiestreekgids laat je voornamelijk kennismaken met de zes gemeentes van de Oost-Vlaamse Leiestreek (Deinze, Zulte, Sint-Martens-Latem, Nazareth, De Pinte en Gent). In totaal bevat deze gids vijf thematische fietsroutes, alle vijf doorspekt met kunstweetjes en culturele verrassingen, evenals heel wat praktische tips en adresjes om er één of meerdere aangename fietsdagen van te maken. Het geheel is afgewerkt met mooie afbeeldingen.