Principes van marketing - Kotler, Philip, 1931-; Armstrong, Gary M., 1943-; Harris, Lloyd C., ....- (Amsterdam : Pearson, 2017)
Het doel van elke marketeer is om klanten meerwaarde te bieden. Met deze zevende editie van Principes van marketing bieden we jou - onze (nieuwe) klant - meerwaarde door je op een inno-vatieve, brede maar ook praktische en plezierige manier kennis te laten maken met de fascine-rende wereld van moderne marketing. Wat het meest in het oog springt in deze editie is de nieuwe indeling. Deze is gebaseerd op de vier stappen van het marketingplanningsproces: analyse, strategie, tactiek, implementatie/evalu-atie. Deze marketingprincipes vormen de basis van een marketingplan. Een dergelĳk plan vormt vaak de blauwdruk van het gevolgde marketing-beleid en sluit goed aan bĳ de manier waarop marketing in de praktĳk wordt toegepast. Principes van marketing is volledig geactualiseerd en bevat bĳ elk hoofdstuk nieuwe cases, high-lights en voorbeelden, vaak gebaseerd op de digitale praktĳk van Nederlandse of Belgische bedrĳven. Daarnaast is online marketing volledig geïntegreerd in het boek. Belangrĳke aanpassing bĳ de hoofdstukken over marketingcommuni-catie is dat deze zĳn herschreven aan de hand van het POEM-model (Paid, Owned & Earned Media). De Nederlandstalige bewerking is uitgevoerd door Belgische en Nederlandse docenten.