A journey : the travel industry towards 2025 - Knotterus, Hans, ....-; Giacomini, Olivier, ....- (Mechelen : Travel Productions, 2017)
Daarin meer dan 25 reportages, waaronder interviews, achtergrondverhalen en portretten, maar ook veel bestemmingsverhalen: unieke locaties waarvan specialisten overtuigd zijn dat ze de komende jaren met stip op de immer wijzigende toerismekaarten zullen komen. Zoals de Falklands, Groenland, de Hebriden, Tasmanië, de Barentszzee-regio, Swartland in Zuid-Afrika, Waiheke Island in Nieuw-Zeeland en de Afrikaanse eilanden São Tomé & Principe. Een lijvig werkje van 280 pagina's.
Keywords: Toerisme