Ygenwijs : generatie Y ontmoet X, pragmaten en babyboomers - Bontekoning, Aart, ....-; Grondstra, Marieke, ....- (Amsterdam : Business Contact, 2012)
Uit gesprekken met jonge ondernemers/professionals blijkt dat generatie Y eigenwijs is, maar ook waarde hecht aan teamspirit en persoonlijk contact met oudere collega's. Tips voor leidinggevenden om de generatieverschillen in hun organisatie op te sporen, bespreekbaar te maken en te benutten.