The Great Gatsby - Fitzgerlad, F. Scott, ....- (London : Wordsworth, 2001)
Tegen de achtergrond van de Amerikaanse uitgaanswereld omstreeks 1920 wordt het leven geschetst van een man die zijn jarenlange dromen van geluk en schoonheid in duigen ziet vallen.
Engelstalige literatuur - English classics
With an introduction by Guy Reynolds