Knettergek - Mastenbroek, Bianca, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
(3376) 8. Knettergek – Bianca Mastenbroek (meeleefverhaal) (16/03/2018) Luuks broer Sam heeft een beperking. Luuk begrijpt Sam niet altijd en dat is niet gemakkelijk voor hem. Soms vindt hij zijn broer zelfs knettergek! Tijdens de vakantie gaan Luuk en zijn familie naar Amerika. Daar gaat Sam therapie volgen met dolfijnen.
Met tekeningen van Emilie Timmermans
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad