Kunst? : Fontein van Marcel Duchamps 1917 - 2017 - van Lieshout, Ted (Theodorus Adrianus), 1955- (Amsterdam : Leopold, 2017)
Ted van Lieshout daagt de kijker uit in een prikkelend vormgegeven cadeauboek rond dit iconische kunstwerk van de 20e eeuw. ‘Ik vond moderne kunst een ingewikkeld fenomeen. Tot ik Fontein van Marcel Duchamp leerde kennen. Sindsdien begrijp ik heus niet alle moderne kunst, maar ik sta er wel wagenwijd voor open.'