From blog to brand : alles wat je moet weten over het uitbouwen van een on- en offline business - Van Landeghem, Laurentine, ....- (Tielt : Lannoo, 2017)
Wat ooit begon als een modeblog, groeide uit tot een succesvolle pop-up. Ondertussen is Clouds of Fashion (COF) een booming business met winkels in Antwerpen, Knokke en Gent. Maar hoe toverde Laurentine, oprichtster van COF, haar merk om tot een sterke community en een geslaagde business? Dat vertelt ze je in dit boek. Een exclusieve blik achter de schermen van het succesverhaal van Clouds of Fashion De ongefilterde road to success Met tips en tricks over het uitbouwen van een online en offline community, het opstarten van een blog, webshop, pop-up en de succesvolle overschakeling naar fysieke winkels.
Keywords: Blogs ; mode