Sportmarketing - Kok, Robert, ....-; Gruijters, Hugo, ....- (Amsterdam : Pearson, 2013)
In de sportwereld worden steeds vaker marketingtechnieken gebruikt om doelstellingen te bereiken en sportorganisaties worden steeds meer marktgericht vormgegeven. Sportmarketing is geschreven vanuit een strategisch marketingperspectief en bekijkt de sport dan ook vanuit een marktgerichte visie. De auteurs laten zien dat sportmarketing meer is dan het toepassen van algemene marketing-principes in een sportomgeving. In deze derde editie is meer aandacht voor de inzet van online marketing en social media. Daarnaast is het boek geactualiseerd qua inhoud en voorbeelden. Bovendien is er meer variatie aangebracht in de besproken sporten.