Dit is marketing! - ten Berge, Loek, ....-; Van der Aart, Ellen, ....-; Hagemans, Frank, ....-; Winckels, Guido, ....- (Bussum : Coutinho, 2018)
'Dit is marketing!' is een compacte inleiding in de marketing, die is opgebouwd uit drie delen, waarbij is uitgegaan van het in veel bedrijven gangbare marketingplanningsproces. Dit proces wordt beschreven in deel 1. Deel 2 gaat in op afnemersgedrag, de marketingomgeving, onderzoek en statistiek. Het laatste deel gaat in op de vier marketinginstrumenten: prijs, product, plaats en promotie. Ieder hoofdstuk opent met een casus en het boek bevat veel oefenmateriaal. Het geheel levert een prima basis op om je voor te bereiden op het NIMA-A-examen. Daarnaast is het boek toepasbaar in het hoger onderwijs als introductie op het begrip marketing. Oefenmateriaal en achtergrondinformatie zijn te vinden op een website.
Keywords: Marketing