Fascinatie architectuur - Graffin, Emmanuelle, ....- (Bussum : Thoth, 2012)
Fotoboek bestaande uit 98 spectaculaire architectuurfoto's van 74 verschillende, bijzondere gebouwen van de laatste twintig jaar, voornamelijk uit Europa, Azië en de Verenigde Staten. Elk gebouw krijgt een bijna twee pagina's vullende foto van een detail van het gebouw met daarnaast een kleine kolom met een toelichtend tekstje. Van enkele gebouwen is daarnaast nog een tweede foto opgenomen waarop iets meer van het gebouw en zijn omgeving te zien is. Bevat zowel bekende als onbekende bouwwerken zoals de Burj Khalifa in Dubai, het Vogelnest in Beijing en Selfridge in Groot-Brittannië. Er zijn drie Nederlandse projecten opgenomen: de Silodam in Amsterdam, het Aluminium Centrum in Houten en het Agoratheater in Lelystad. Met register, literatuuropgave en chronologie. Prachtige foto's met weinig informatie. Een bladerboek. © NBD Biblion
Fotoboek met 74 verschillende bijzondere gebouwen van de laatste twintig jaar, voornamelijk uit Europa, Azie͏̈ en de Verenigde Staten.
Keywords: Architectuur