Steek je kleuterklas ... in een nieuwe jas! : fotohandleiding voor een creatieve klasinrichting - Boone, Marc, 1955- (Mechelen : Plantyn, 2011)
Deze fotohandleiding voor een creatieve klasinrichting geeft je een zicht op wat kan (en niet kan) in je kleuterklas. Ruim 900 foto's ondersteund door verrijkende suggesties leveren je ideeën om je eigen klasinrichting met haalbare middelen te variëren en te verrijken. De volgende thema's komen aan bod: het algemeen klasbeeld tot de inrichting van de verschillende speelwerkhoeken; kalenders en borden; de visualisering van tijdsaspecten; initiatie in het lezen, schrijven en wiskunde; de school, de gang, de speelplaats; gezondheid en hygiëne in de kleuterschool.
Keywords: Scholen ; inrichting