Finance is fun : financieel management ontcijferd - Smets, Vera, ....- (Schoten : Universitas Books, 2015)
Financiën uitleggen in mensentaal. Balansen en resultatenrekeningen zijn boeiende documenten. Als u tenminste weet hoe u ze moet lezen. Daarover gaat dit boek. U zal de bouwstenen van de financiële wereld ontdekken. Met veel voorbeelden en met eenvoudige, no-nonsensetaal worden de fundamenten verklaard waarop elk financieel document gebaseerd is.