Anna en de lente - Amant, Kathleen, ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
Anna gaat op ontdekking in de tuin. Ze ziet bloesems aan de bomen, kleine vogels en pasgeboren lammetjes. In het kippenhok vindt ze een chocolade-ei …
Keywords: Seizoenen-weer