Lotta en de paashaas - Put, Diane, ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
Op een dag vindt Lotta grote, kleurige eieren in het gras. Wie heeft die gelegd? En dan komt de paashaas aangefietst. Lotta mag hem helpen …
Met illustraties van Rik De Wulf
Keywords: Pasen