Externe controle in de praktijk - Van Vlaenderen, Dirk, ....-; Van Loocke, Thierry, ....- (Berchem : De Boeck, 2016)
Praktische handleiding die de verschillende stappen in het werk van de commissaris-revisor bespreekt. Met handige taakomschrijvingen en oefeningen uit de praktijk.
Keywords: Accountancy ; Boekhouden