Interne controle in de praktijk - Beerten, Griet, ....-; Van Loocke, Thierry, ....- (Berchem : De Boeck, 2016)
Interne controle in de praktijk focust op de ‘controlemaatregelen' die ondernemingen moeten nemen om een grotere zekerheid te verkrijgen omtrent de realisatie van hun doelstellingen, het vermijden van fouten en het beschermen van hun activa.
Keywords: Accountancy ; Boekhouden