Taalbeestje 2 - Cleve, Dorine, ....- (Brugge : Die Keure, 2016)
Taalbeestje 2 focust op letterherkenning. Spelenderwijs leren kleuters de kleine visuele verschillen tussen letters opmerken. Dit is een voorwaarde om te leren lezen. Afhankelijk van de groep en de vaardigheden die je wilt oefenen, kun je kiezen voor een van de drie spelvormen en een of meerdere sets opdrachtkaarten. Leeftijd: +5 jaar Aantal: 2 - 4 kinderen Duur: 15 - 20 minuten
Didactisch materiaal. - Oefent en differentieert het onderscheiden van kleine visuele verschillen tussen letters
Keywords: Educatieve spellen -- Kleuteronderwijs; Taalontwikkeling -- Kleuters