Start en stop : 444 tussendoortjes en andere kleine spelletjes voor kleuters en eerste graad lager onderwijs - Bouckaert, Lore, ....- (Brugge : Die Keure, 2014)
Dit boek zit boordevol ideetjes. Om je klas tot rust te laten komen of, omgekeerd, om de activiteit in je klas aan te wakkeren. De tussendoortjes vragen weinig voorbereiding, materiaal of uitleg. Je kunt meteen aan de slag.
Keywords: Spelen ; kleuters ; bewegingsonderwijs