Tellen en spelen met Nellie en Ceza : Doremi. (Averbode : Altiora, 2018)
In dit doeboek vindt u 48 wiskundige spelletjes rond wiskundige begrippen en tellen, met de vriendjes Nellie en Cezar in de hoofdrol.
Keywords: Prentenboeken -- Kleuters; Tellen; Voorlezen -- Kleuters