Grondslagen financieel boekhouden - Gaeremynck, Ann, ....-; Van den Abbeele, Alexandra, ....-; Willekens, Marleen, ....- (Antwerpen : Intersentia, 2017)
Grondslagen financieel boekhouden geeft een inleiding tot de basisprincipes van het boekhouden en richt zich in eerste plaats tot degenen die zich vertrouwd willen maken met de boekhoudprincipes zodat zij zich een beter beeld kunnen vormen van de werkelijkheid achter de boekhoudkundige cijfers.
Keywords: Boekhouden