Oceans : een adembenemende film - Perrin, Jacques, ....- ([s.l.] : Dutch Filmworks, 2010)
Thema-dvd - Oceanen ; Koraalriffen ; Zeefauna ; Documentaires (genre) Bijna 3/4 van de aardoppervlakte is bedekt door zeeen. De Franse regisseurs Jacques Jacques Perrin en Jacques Cluzaud duiken in de wereld van de oceanen. Voor de regisseurs is de film Oceans een technische en wetenschappelijke uitdaging om de meest spectaculaire en baanbrekende beelden te maken. De diepe oceanen zijn plekken van grote mysteries en gevaren die deze film probeert te ontdekken. Het verhaal is een fascinerende reis naar de diepte van de oceaan temidden van het tumult van stormen in het uitgestrekte gebeid van de zeebewoners. Regisseur : Jacque Perrin (Le Peuple Migrateur, Microcosmos) en Jacques Cluzaud (Le Peuple Migrateur).
100 min. Taalkeuze: Frans, Nederlands Ondertiteling: Nederlands