KI : kunstmatige intelligentie - Vrielink, Karin, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
(3377) 9. KI – Karin Vrielink (scifi, fantasie) met tekeningen van Jeroen Van Zwol (20/04/2018) Kato, Sem en Mathis gaan op schoolbezoek naar de kerncentrale van Doel. Mathis gedraagt zich heel vreemd. Een superintelligente, digitale vijand heeft hem in zijn macht. Wat is die van plan met de kernreactor?
Met tekeningen van Jeroen Van Zwol
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad