Kleine leeuw wil anders zijn - Quatromme, France, ....-; Dewalle, Mahdi, 1980- (Averbode : Averbode, 2018)
Kleine leeuw vindt het te moeilijk om een leeuw te zijn. Hij zou liever een ander dier zijn: een olifant, een vogel, een nijlpaard of een stokstaartje...
Keywords: Jezelf zijn