De tijd van je leven : het ultieme boek over timemanagement - Witjas, Ron, ....- (Zaltbommel : Thema, 2017)
Meer werk doen in minder uren, tijd vinden voor familie, sport, hobby's en daarbij een ontspannen levensgevoel hebben: wie wil dat niet? Maar tussen droom en daad staat een klok in de weg en die geeft je slechts 24 uur per dag. Daar moet je het dan mee doen. Veel mensen ervaren die tijdsdruk als onplezierig: het gevoel dat een etmaal altijd te weinig zal zijn om alles te realiseren wat ze moeten of willen. Herken je dat? Aan die tijdsdruk kun je wat doen. Vat krijgen op de tijd betekent vooral vat krijgen op jezelf: op je wensen, je gedrag en je ideeën. En dat vraagt meer dan een paar simpele tips om tijd te besparen. De essentie van timemanagement is kiezen, jezelf organiseren en je omgeving beïnvloeden. En dat allemaal op een manier die bij je past. Dit boek helpt je persoonlijke keuzes te maken en beter om te gaan met het meest kostbare dat je bezit: de tijd van je leven.