10 stappen naar succes en geluk! : ontdek wat je werkelijk wilt en neem zelf je toekomst in handen - Van de Velde, Carl, ....- (Antwerpen : Houtekiet, 2013)
Al op jonge leeftijd kwam Carl Van de Velde tot de vaststelling dat er een bewezen methode bestaat om een geweldig leven te leiden. Dat leerde hij uit de praktijk en de vakliteratuur. Maar Carl stelde ook vast dat vele boeken die 'de weg naar succes' beschrijven, iets ontberen: ze zien het geluk over het hoofd. In dit boek beschrijft Carl zijn persoonlijke formule om van je leven een meesterstuk te maken en hij voert je naar het punt waar succes én geluk een onwrikbaar pact smeden. Want het is het geboorterecht van iedereen een bijzonder geslaagd leven te leiden. Kortom, lees dit boek en je leven zal knallen als popcorn.