Dead man walking - Robbins, Tim, ....- ([s.l.] : Polygram Filmed Entertainment, 2015)
Acteurs: Sean Penn, R. Lee Ermey, Raymond J. Barry, Robert Prosky, Susan Sarandon, Lois Smith
Thema-dvd - Dead Man Walking, een waargebeurd verhaal over de speciale band tussen een non en een ter dood veroordeelde man, is van het begin tot het eind een fascinerende en spannende film. Zuster Helen Prejean (Sarandon), een non uit New Orleans, is de geestelijke raadsvrouw van Matthew Poncelet (Penn), een kwaadaardige en complexe moordenaar die op zijn executie wacht. Het is haar opdracht om de ziel van Matthew te redden. Maar als ze haar weg probeert te vinden in het duistere doolhof van zijn ziel, komt ze zoveel haat tegen dat ze zich afvraagt hoe ver verlossing moet gaan. Kan ze de naderende executie zo lang uitstellen dat ze Matthew kan verlossen of vindt ze een waarheid die het geloof, de basis van haar leven, op zijn grondvesten zal doen schudden?
EAN : 8712626018063