Moonlight - Jenkins, Barry, ....- ([s.l.] : Splendid Film, 2017)
Acteurs : Naomie Harris, Trevante Rhodes, Ashton Sanders, André Holland, Alex R. Hibbert, Mahershala Ali
Thema-dvd - Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld. De regie is in handen van Barry Jenkins, die nu dankzij het aangrijpende drama Moonlight zijn echte doorbraak kent. De film is gebaseerd op het ongepubliceerde toneelstuk ‘In Moonlight Black Boys Look Blue' van Tarell Alvin McCraney en is samen met producenten Adele Romanski en Brad Pitt omgevormd tot een speelfilm. De hoofdrollen worden vertolkt door Mahershala Ali (House of Cards), Trevante Rhodes (Westworld), André Holland (Selma) en Naomie Harris (Spectre, Skyfall). Extra's Commentary with Director Barry Jenkins,Cruel Beauty: Filming in Miami,Ensemble of Emotion: Making of Moonlight,Poetry Through Collaboration: The Music of Moonlight
EAN : 4013549086806