Quinceañera : Echo Park, L.A. - Glatzer, Richard, ....- ([s.l.] : Polygram Filmed Entertainment, 2015)
Regisseur : Wash Westmoreland, Richard Glatzer - Acteurs : Emily Rios, Chalo Gonzalez, Jesse Garcia, Araceli Guzman-Rico, Alicia Sixtos, Jesus Castanos
Thema-dvd - Wereld Cinema - Magdalena is de bijna 15-jarige dochter van een Latijns-Amerikaanse familie in L.A. Het enige waar ze aan kan denken zijn, haar vriendje, haar Quinceañera-jurk en de Hummer limo die haar zal vervoeren op haar speciale verjaardag. Tijdens de voorbereidingen voor het feest blijkt echter dat ze zwanger is. Het is een kwestie van tijd voor haar streng religieuze vader er achter zal komen en haar zal verstoten. Magdalena verhuist hierop naar haar oom Tomas.
EAN : 8716777938225