Play - Östlund, Ruben, ....- ([s.l.] : Lumière, 2015)
Acteurs : John Ortiz, Kevin Vaz, Yannick Diakité, Abdiaziz Hilowle, Anas Abdirahman - Taal: Zweeds
Thema-dvd - Dit scherp geobserveerde portret van de multiculturele samenleving en groepsdruk won de ‘Coup de Coeur' Award op het Filmfestival van Cannes in 2011. Het is een vertederende, maar tegelijkertijd confronterende eye-opener over pestende jongeren, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De jongeren gebruiken een rollenspel waarin het niet zozeer aankomt op fysiek geweld, maar vooral op verbale en psychologische intimidatie. Wat begint als kinderspel loopt behoorlijk uit de hand.
EAN : 5051083116572