Philadelphia - Demme, Jonathan, 1944-2017 ([s.l.] : Tristar Pictures, 2015)
Acteurs: Roberta Maxwell, Antonio Banderas, Mary Steenburgen, Denzel Washington, Daniel Chapman, Tom Hanks, Karen Finley, Buzz Kilman
Thema-dvd - Advocaat en aidspatient Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij is ontslagen. De reden zou zijn dat hij ‘een opdracht verknoeid' heeft, maar Andrew denkt daar anders over. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid. PHILADELPHIA is een prachtige film over misstanden en vooroordelen. Met in de hoofdrollen TOM HANKS en DENZEL WASHINGTON. Extra's Audiocommentaar van regisseur Jonathan Demme en schrijver Ron Nyswaner
EAN : 8712609051148