Theater of life : what if food waste could feed the hunger? - Svatek, Peter, ....- ([s.l.] : September Film, 2017)
Massimo Bottura
Thema-dvd - Theater of Life vertelt het verhaal over de Refettorio Ambrosiano, een zeer bijzondere gaarkeuken opgericht tijdens de EXPO van Milaan door de Italiaanse meesterkok Massimo Bottura. Massimo is eigenaar en chef van de Osteria Francescana, in 2016 uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld. Hij nodigde 60 van 's wereld beste koks uit (waaronder Ferran Adrià, Joan Roca en René Redzepi) om samen met hem te koken voor de vluchtelingen en daklozen van Milaan. De ingrediënten voor deze bijzondere gerechten bestonden volledig uit de restjes van de maaltijden die tijdens de wereldtentoonstelling geserveerd werden.
EAN : 8718836863288