Boyhood - Linklater, Richard, ....- ([s.l.] : Lumière, 2016)
Genre : Drama Type : DVD Publicatiedatum : 26/10/2016 Speelduur : 158 minuten Ondertitels : Nederlands Verhouding : 16:9 Geluid : Dolby Digital 5.1 Regisseur : Richard Linklater Acteurs : Ellar Coltrane, Patricia Arquette, Lorelei Linklater, Steven Chester Prince, Elijah Smith, Bonnie Cross, Ethan Hawke - Verpakking : Amaray-type Rating : Afgeraden voor kinderen <6
Thema-dvd - Een unieke belevenis die zijn weerga in de filmgeschiedenis niet kent. BOYHOOD werd gefilmd over een periode van 12 jaar met dezelfde acteurs, en vangt tot in verbazingwekkend detail de jeugd van Mason. In een ontroerend coming-of-age verhaal zien we Mason voor onze ogen opgroeien van jongen tot man. We volgen ook zijn zus Samantha en hun gescheiden ouders. Terwijl de jaren voorbij glijden, zien we hoe elk van hen omgaat met nieuwe fases in hun leven en hoe hun banden onderling veranderen. Een prachtige en hartverwarmende ode aan het opgroeien, het familieleven, en het verstrijken van de tijd. Een instant klassieker die niemand onberoerd laat.
EAN : 5407003480245