Mommy - Dolan, Xavier, ....- ([s.l.] : Cinéart, 2015)
Genre : Drama Type : DVD Publicatiedatum : 18/12/2015 Speelduur : 134 minuten Ondertitels : Nederlands, Frans Verhouding : 16:9 Anamorphic Geluid : Dolby Digital 5.1 Regisseur : Xavier Dolan Acteurs : Suzanne Clément, Anne Dorval, Antoine-Olivier Pilon, Alexandre Goyette, Patrick Huard - Verpakking : Amaray-type Rating : Afgeraden voor kinderen <16
Thema-dvd - Diane, een alleenstaande moeder, probeert haar opstandige 16-jarige zoon Steve weer op de rails te krijgen. Hij kan heel lief en charmant zijn, maar op andere momenten uiterst druk en impulsief. Diane kan Steve's stemmingen maar moeilijk onder controle krijgen, maar wil hem koste wat het kost thuis opvoeden. Als bij Diana het water aan haar lippen staat, maakt ze kennis met Kyla, haar schuchtere buurvrouw. Er ontstaat een intense vriendschap tussen moeder, zoon en buurvrouw waarvan ze alle drie sterker worden. MOMMY is de vijfde film van de jonge regisseur Xavier Dolan (J'ai Tué Ma Mère, Les Amours Imaginaires, Laurence Anyways) die deze intense band tussen een moeder en haar zoon meeslepend in beeld weet te brengen. Winnaar van de Jury-Prijs van Cannes 2014.
EAN : 8717249483526