El secreto de sus ojos - Campanella, Juan José, ....- ([s.l.] : Wild Bunch, 2015)
Talen : Spaans Genre : Romantiek Type : DVD Publicatiedatum : 31/08/2015 Speelduur : 124 minuten Ondertitels : Nederlands Verhouding : 16:9 Anamorphic,2.35:1 Geluid : Dolby Digital 5.1 Regisseur : Juan José Campanella -Acteurs : Ricardo Darín, Pablo Rago ,Bárbara Palladino, Carla Quevedo, Javier Godino, Soledad Villamil - Verpakking : Amaray-type Rating : Afgeraden voor kinderen <16
Thema-dvd - Benjamín Espósito heeft ooit meegewerkt aan het onderzoek naar de verkrachting en moord op een jonge vrouw in 1974. Nu 25 jaar later, na zijn pensioen bij de Argentijnse rechtbank, besluit hij een boek over deze nog steeds onopgeloste moordzaak te schrijven. Hij stuit hierbij op veel tegenwerking en brengt met het schrijfproject zichzelf, en zijn collega's in gevaar. Maar ook dit keer, kan Espósito de zaak niet loslaten. Terwijl hij schrijft, herbeleeft hij het verleden en worden de verkeerde keuzes die hij gemaakt heeft, hem pijnlijk duidelijk. Hij zet door in de hoop zijn fouten te rechtvaardigen, zijn eigen toekomst te veranderen en de vrouw, waar hij 30 jaar later nog steeds van houdt, eindelijk de waarheid te kunnen vertellen.
EAN : 8718836861628