Harvey Milk - Van Sant, Gus, 1958- ([s.l.] : A-Film, 2015)
Thema-dvd - Het leven van Harvey Milk laat zien dat bevlogenheid en idealen de wereld daadwerkelijk beter kunnen maken. Milk was de eerste openlijk homoseksuele politicus in Amerika die verkozen werd in een publieke functie. De Oscarwinnende vertolking van Sean Penn toont hoe de schuchtere Milk naar San Francisco trekt, de liefde vindt, maar ook alles op het spel zet om zijn doel te bereiken. Vrienden en sympathisanten laten zich door Milk inspireren. Samen gaan ze de gevestigde orde te lijf.
EAN : 8716777930151