The Danish girl - Hooper, Tom, 1972- ([s.l.] : Universal, 2016)
Talen : Turks, Spaans, Italiaans, Frans, Engels, Duits Genre : Romantiek Type : DVD Publicatiedatum : 02/06/2016 Speelduur : 114 minuten Ondertitels : Zweeds, Turks, Spaans, Portugees, Noors, Nederlands, Italiaans, Frans, Fins, Engels, Duits, Deens Verhouding : 1.85:1 Geluid : Dolby Digital 5.1 Regisseur : Tom Hooper -Acteurs : Alicia Vikander, Eddie Redmayne, Adrian Schiller, Amber Heard, Emerald Fennell - Verpakking : Amaray-type Rating : Afgeraden voor kinderen <12
Thema-dvd - Aan de hand van Oscarwinnaars Eddie Redmayne en Alicia Vikander vertelt The Danish Girl een bijzonder waargebeurd liefdesverhaal geregisseerd door Academy Award winnaar Tom Hooper. Wanneer Gerda haar man Einar vraagt om voor haar model te staan, komen Einars onderdrukte gevoelens naar boven en wil hij verder leven als vrouw. Einar begint aan een baanbrekende reis die alleen mogelijk is door de onvoorwaardelijk liefde van zijn vrouw. Einar vecht om te worden wie hij eigenlijk is: de transgender pionier Lili Elbe.
EAN : 5053083063665