Les Misérables : the musical phenomenon - Hooper, Tom, 1972- ([s.l.] : Universal, 2015)
Genre : Muziek Type : DVD Publicatiedatum : 23/07/2015 Speelduur : 151 minuten Ondertitels : Zweeds, Turks, Noors, Nederlands, Frans, Engels, Duits, Deens Verhouding : 1.85:1 Geluid : Dolby Digital 5.1 Regisseur : Tom Hooper -Acteurs : Sacha Baron Cohen, Hugh Jackman, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Russell Crowe, Helena Bonham Carter - Verpakking : Amaray-type Rating : Afgeraden voor kinderen <12
Thema-dvd - Musical - Les Misérables speelt zich af in het 19e eeuwse Frankrijk en vertelt het verhaal van ex-gevangene Jean Valjean. Valjean wordt tientallen jaren achtervolgd door de meedogenloze agent Javert na zijn voorwaardelijke vrijlating. Het leven van Valjean verandert voor altijd wanneer hij de zorg op zich neemt van Cosette, de dochter van de alleenstaande moeder Fantine.
EAN : 5050582923247