Windows Server 2016 - Van Bleyenbergh, Gunther, ....- (Culemborg : Van Duuren Media, 2017)
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Windows Server 2016 is een zeer compleet besturingssysteem dat zowel door kleine, middelgrote als zeer grote ondernemingen wordt ingezet. Door de compleetheid is het echter geen sinecure om dit besturingssysteem correct te configureren en bij het aansluiten van een server op internet is extra aandacht vereist. In Het Complete Boek: Windows Server 2016 gaat de door de wol geverfde auteur Gunther Van Bleyenbergh diep in op de installatie, de configuratie en het gebruik van Windows Server 2016. Daarbij wordt uitgebreid stilgestaan bij het gebruik van Active Directory, de talloze services, beveiligingsopties en het gebruik van certificaten. Tot de behandelde onderwerpen behoren: - Nieuw in Windows Server 2016 - Windows Server installeren en configureren - Windows Server als: standalone, Server Core, router en domain controller - Domain Name System - Active Directory - DHCP-server installeren en configureren - Back-up van de server maken - Remote Desktop Services - Print and Document Services - Netwerk controleren - Scripting
Keywords: Software ; Windows Server 2016.