Op weg naar... de complete professional : persoonlijke ontwikkeling, competenties en Bildung - Grit, Roel, 1954-; Mollema-Reitsema, Menja, ....-; van der Sijde, Nico, 1959- (Groningen : Noordhoff, 2017)
We leven in een dynamische wereld. Studenten moeten zich daarom voortdurend blijven ontwikkelen om zich staande te kunnen houden in een steeds veranderende omgeving. De complete professional leert studenten te werken aan de benodigde beroepscompetenties, de persoonlijke ontwikkeling en een kritische en reflexieve houding.
Keywords: Studenten