Gefixt! : leerwerkboek : techniek : 1B. (Averbode : Altiora Averbode, 2016)
Een technisch probleem dat plots opduikt, dat klinkt bij elke jongere bekend in de oren. Met Gefixt! werken de leerlingen van het 1e jaar B-stroom naar een creatieve oplossing toe. De juiste attitude en de kennis die ze onderweg opdoen, helpen hen daarbij. Alle leerwerkboeken van Gefixt! zijn conform het leerplan techniek van het KathOndVla én het nieuwe leerplan techniek van het GO!
Keywords: Technologische opvoeding -- Basisonderwijs