De prinses met de gekke voornaam - Alrique, Gwenaëlle, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
Gwenaëlle Alrique – illustraties: Hans Boeykens In het paleis van Macaron willen de jonge prinsessen graag trouwen, maar de jongste prinses vindt maar geen prins die dat wil. De reden? Haar absurde naam … Waar waren hun ouders met hun gedachten toen ze die kozen?
Sprookje - avontuur
Leesniveau: AVI 9- AVI:M7