De geheimzinnige Miss Tucson - Lacas, Béatrice Ruffié, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
(3378) 10. De geheimzinnige Miss Tucson – Béatrice Ruffié Lacas (misdaad, historisch) met tekeningen van Mehdi Dewalle (27/04/2018) Het is het einde van de 19e eeuw. Elisabeth moet een lange tijd gaan logeren bij haar tante in Londen. Dat vindt ze niet leuk, want Miss Tucson gedraagt zich nogal vreemd. Soms is ze zomaar verdwenen, zonder Elisabeth iets te zeggen. En dat terwijl er in Londen een moordenaar rondloopt...
Met tekeningen van Mehdi Dewalle
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad