Rikki heeft een plan - Van Genechten, Guido, 1957- (Wommelgem : Van In, 2018)
Rikki maakt een lange tocht over de muur, door het bos naar de wei om een cadeau voor zijn mama te halen. Maar als hij heeft wat hij zocht, raakt hij niet terug …
Keywords: Jarig zijn