Hoed u voor namaak : confidenties en ontboezemingen - Broeckhoven, Diane, 1946-; Mulders, Jean-Paul, ....- (Antwerpen : Uitgeverij Vrijdag, 2011)
De gebundelde e-mailcorrespondentie tussen Diana Broeckhoeven (65), schrijfster en freelance journalist, en Jean-Paul Mulders (43), columnist en schrijver. Beide komen uit Vlaanderen. Ze hebben elkaar ooit tijdens een interview leren kennen en begonnen toen hun mailcorrespondentie. De brieven over en weer gaan over dagelijkse zaken zoals recepten, maar ook over oud worden, relaties, ouders, kinderen en andere zielenroerselen. Door de warme band die de twee hebben straalt het boek een prettige, vriendschappelijke sfeer uit. Het taalgebruik is soms wat wollig, maar dat hangt vaak ook samen met het onderwerp. In andere hoofdstukken weten de schrijvers juist heel speels met verschillende schrijfstijlen om te gaan. Fijn boek vol goed geschreven ontboezemingen. Normale druk. © NBD Biblion
Twee Vlaamse schrijvers corresponderen over hun leven. De mails over en weer gaan over dagelijkse zaken zoals recepten, maar ook over oud worden, relaties, ouders, kinderen en andere zielenroerselen.