Smart photos : maak en deel de mooiste foto's met je telefoon - Zoet, Janou, ....- ([Tielt] : Lannoo, 2018)
Ken je dat: een smartphone vol foto's die bewogen zijn, of scheef? Of nog erger: saaie plaatjes waar je zonder gevoel aan voorbijscrolt? Dat kan anders. Leer hoe je je dagelijkse smartphonekiekjes kunt veranderen in kwalitatieve foto's. Elke bladzijde geeft nieuwe inspiratie om je foto's mooier en interessanter te maken en met een ander oog naar je omgeving te kijken. Je smartphonecamera heb je al op zak, nu alleen nog de tools om eruit te halen wat erin zit.
Keywords: fotografie