Humor als verpleegkundige interventie 2.0 - Bogers, Marcellino, ....-; Kleijer, Fransiska, ....- (Houten : Bohn Staflue Van Loghum, 2018)
Deze tweede, geactualiseerde en herziene editie is onder meer uitgebreid met informatie over het inzetten van humor bij mensen met dementie en in de palliatieve zorg. Daarnaast wordt er een oproep gedaan aan de docenten, kun je erachter komen wat jouw eigen humorstijl is en delen vele deskundigen, zoals Sibe Doosje, Huub Buijssen, Saskia Teunissen, Marinus van den Berg en Jeffrey Wijnberg, hun ervaringen en/of kennis over gebruik van humor. Dit boek is bestemd voor alle verpleegkundigen, verzorgenden en andere professionals met directe patiënten/cliëntencontacten en voor docenten werkzaam bij zorg- en welzijnsopleidingen en hun studenten
Keywords: Humor ; geneeskunde