Hoogsensitiviteit @ work : de weg naar minder stress, een betere focus en meer zelfvertrouwen - Van den Daele, Ilse, ....-; Nauwelaerts, Karin, ....- (Tielt : Lannoo, 2017)
Je kunt geen krant openslaan of er staat een artikel in over stress. De werkdruk vandaag is hoog en als je hoogsensitief bent, heb je vaak meer dan andere mensen moeite om daar goed mee om te gaan. Nochtans beschik je als hoogsensitieve medewerker over heel wat troeven. Het is alleen een kwestie om deze te ontdekken, ze verder te ontwikkelen én ze goed te leren inzetten. Hoe kun je als hoogsensitieve persoon openbloeien op de werkvloer? Hoe kun je al In deze basisgids krijg je heel wat praktische tips om beter met de belangrijkste knelpunten om te gaan. Daarnaast is er ook uitgebreid aandacht voor de vele talenten van hoogsensitieve werknemers, en hoe je die als hefboom kunt gebruiken om tot een hechter en beter presterend team te komen.
Keywords: Hooggevoeligheid; Hoogsensitiviteit